home

Home

header

IJSSLA - IJsbergsla
 

Kan rauw of gestoofd als andijvie gegeten worden. Buiten zaaien van eind maart tot half juli en oogsten van juli tot eind oktober. Als u in 'serie' zaait, dus elke 2 of 4 weken een kleine hoeveelheid, kunt u de gehele zomer oogsten. Plantafstand is 40 x 40 cm. Ijssla is in de koelkast langer houdbaar dan gewone kropsla (botersla).

IJsbergssla BARCELONA - (luis-resistent)

ga naar | keuzemenu | overzicht groenten | home | bestellijst groenten | facebook

  • BARCELONA - luisresistent
  • Tuinderskwaliteit. BARCELONA is luis-resistent tegen groene bladluis en gedeeltelijk resistent tegen valse meeldauw! Geeft grote middelvroege kroppen, die u over een lange periode kunt verbouwen. In plasticfolie en gekoeld zijn de kroppen lang houdbaar.
  • bestelnr.

    0110

    inhoud

    100 zd

    • Great Lakes 659
    • Een heldergroene ijsbergsla die niet snel schiet. Gekoeld vrij lang houdbaar, mits in plasticfolie. Stevige, goed gesloten bol met gefranjerd omblad.

    bestelnr.

    0115

    inhoud

    900 zd

  • FRILLICE - krulsla
  • Een knapperige sla met een uitstekende smaak. Zeer decoratief. Gekoeld vrij lang houdbaar, ook in gesneden vorm. Bevat zeer veel vitamine C, calcium en ijzer.
  • bestelnr.

    0120

    inhoud

    125 zd

    ga naar | keuzemenu | overzicht groenten | home | bestellijst groenten |


    Zaadhandel Jan Roozen - Spekstraat 5 - 2011 HM Haarlem - T: 023-5324961